Komentara: 36
Pregleda: 29428

Siemens zapošljava još 200 radnika

14.04.2013. u 12:43h
Izvor: RTV Yueco
Kompanija Siemens d.o.o Beograd planira da u svojoj fabrici u Subotici zaposli preko 200 ljudi za potrebe dodatne proizvodnje nastale usled povećanih porudžbina iz inostranstva. Sa današnjim danom primljeno je 167 novih zaposlenih, a u narednim danima planirano je da ta brojka dostige 232 novih zaposlenih.
Siemens zapošljava još 200 radnika

„Simens u Srbiji nije odustao ni od jednog svog poslovnog plana i ove godine je jedan od najvećih izvoznika iz Srbije. Kao i svi delovi velikog Simens sistema, uvek se prilagođavamo potrebama tržišta i zahtevima naših kupaca. Nove porudžbine i novi zaposleni nas posebno raduju u godini u kojoj fabrika obeležava 10 godina od prve isporuke, rekao je generalni direktor kompanije Siemens d.o.o Beograd Tihomir Rajlić.

Kompanija Simens će uložiti u naredne tri godine dodatnih 10 miliona evra u fabriku generatora u Subotici prvenstveno na usavršavanje proizvodnje.

U proteklih godinu dana je u fabrici generatora pored dve postojeće hale, izgrađena i treća, tako da sada proizvodni prostor obuhvata 28.000 kvadrata i predstavlja jednu od najmodernijih fabrika u regionu. Preko 14.500 generatora proizvedenih u ovoj fabrici izvoze se pretežno na evropsko, ali i na američko tržište, a svaka četvrta vetrenjača u Evropi se pokreće pomoću generatora proizvedenih u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 dana
Komentara: 36
Pregleda: 29428
Povezane teme

Siemens

zapošljavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.