Komentara: 0
Pregleda: 4173

Siemens dobio priznanje "Pro Urbe"

01.09.2011. u 19:59h
Izvor: Vesti online
Siemens dobio priznanje "Pro Urbe"

Skupština grada Subotice dodelila je kompaniji Siemens prestižno priznanje „Pro Urbe“, tradicionalnu nagradu koju ovaj grad dodeljuje pojedincima koji su na poseban način doprineli razvoju duhovnih i materijalnih vrednosti Subotice i njenih građana.

Ovo je prvi put u istoriji Subotice da priznanje „Pro Urbe“ dobije neka kompanija.

„Subotica ima pouzdanog partnera u našoj kompaniji ali, naravno, i mi možemo da kažemo isto to za Grad Suboticu. Razumevanje obostranih interesa, spremnost na saradnju i unapređenje kvaliteta života Subotice i njenih građana, je naš zajednički cilj koji smo, do sada, uspešno ostvarivali.

„Siemens“ će nastaviti dalje u tom pravcu, što potvrđuje i naša ranija najava investiranja u fabriku i zapošljavanja dodatnih 150 ljudi. Takvi projekti su za jedan grad od izuzetnog značaja“, rekao je Tihomir Rajlić, generalni direktor kompanije „Siemens“ povodom dodele ovog priznanja.

Na svečanoj sednici Skupštine Grada Subotice, osim kompanije Siemens, priznanje „Pro Urbe“ ove godine dobili su i: Marija Šilak, profesor u penziji, dugogodišnji predsednik i član udruženja „Vox humana“, Vladimir Večić, predsednik SUBNOR-a i sportski pregalac, Mirko Grlica, istoričar i muzejski savetnik i Tomislav Žigmanović, filozof i pisac.

Izvor: Vesti online
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4173
Povezane teme

Siemens

priznanje pro urbe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.