Komentara: 0
Pregleda: 5019

Servisne informacije za uskršnje praznike

22.04.2011. u 15:25h
Izvor: RTV Yueco
Servisne informacije za uskršnje praznike

Dom zdravlja će tokom uskršnjih praznika imati organizovana dežurstva.

Nijedna ambulanta Službe za opštu medicinu u gradu i prigradskim naseljima neće raditi tokom praznika. Dežurstva će biti organizovana od 22. do 25. aprila u Službi hitne medicinske pomoći tokom 24 sata.

U zdravstvenim ambulantama u Bajmoku i Čantaviru isto su organizovana dežursva od 24 časa.

U Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece tokom svih dana praznika biće organizovano dežurstvo u Dečjem dispanzeru, u ulici Đure Đakovića 14, od 8 do 20 sati. U vremenu od 20 do 8 sati narednog dana, dežurstvo će biti organizovano u Službi hitne medicinske pomoći.

Tokom svih dana praznika, Stomatološka služba će organizovati dežurstvo u zgradi Zubne poliklinike, na Trgu žrtava fašizma 16, u vremenu od 7 do 13 sati.


Dežurstvo Apoteka

Apoteka ispod Gradske kuće će dežurati od 21. aprila od 19 sati i 30 minuta do 26. aprila do 7 i 30.
Ogranak 10 na Paliću dežuraće 23. aprila od 7 i 30 do 13 sati.
U Ogranaku 13 u Čantaviru biće organizovano dežurstvo u subotu, 23. aprila od 7 i 30 do 13 sati.

 

Radno vreme "Trgoprometovih" prodavnica

Svi «Trgoprometovi» maloprodajni objekti u petak i subotu, 22. i 23. aprila, radiće po redovnom radnom vremenu. U nedjelju će raditi uobičajeno, od 8 do 13 sati, a u ponedjeljak, 25. aprila će svi maloprodajni objekti biti otvoreni do 13 časova, prodavnica «Jorgovan» od 9 do 12, a Supermarket «024» od 8 do 13 sati.

 

Parking

Javno komunalno preduzeće „Parking” tokom praznika u petak, subotu, nedelju i ponedjeljak neće naplaćivati parking.

 

"Čistoća i zelenilo"

Javno komunalno preduzeće «Čistoća i zelenilo» obaveštava korisnike svojih usluga da se odnošenje kućnog smeća neće obavljati u petak, 22. aprila, osim na desnoj strani Bajmoka i u Mišićevu, gde se odnošenje kućnog smeća obavlja putem tipskih džakova.

Za vrijeme uskršnjih praznika od sutra do ponedjeljka, 25. aprila, dežurna će biti samo pošta u Mega Rodiću, koja će tih dana, osim u nedjelju, 24. aprila, raditi od 7 do 21 sati. Pošte na graničnim prelazima rade o do 24 časa.

 

Subotičke pijace

Javno komunalno preduzeće «Subotičke pijace» obaveštava građane da će Mlečna pijaca, kao i pijace na Prozivki, Teslinom naselju i Kvantaška pijaca, u petak, 22. aprila i u ponedjeljak, 25. aprila, raditi od 5 i 30 do 12 sati, u subotu od 5 i 30 do 17, a u nedjelju od 5 i 30 do 14 sati.

 

Subotica-trans

Sve linije JP «Subotica-trans» u gradskom i prigradskom saobraćaju, u petak, 22. aprila saobraćaće po subotnjem, a u ponedjeljak po nedjeljnom redu vožnje.

Autobusi na relaciji Beograd i Novi Sad neće saobraćati u petak i u ponedjeljak, na međunarodnoj liniji za Segedin u nedjelju i ponedjeljak, a na međunarodnoj liniji za Zagreb u nedjelju, 24. aprila.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 dana
Komentara: 0
Pregleda: 5019
Povezane teme

uskrs neradni dani

uskršnji praznici

informacije za uskrs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.