• Pregleda: 6778

Servisne informacije za uskršnje praznike

Servisne informacije za uskršnje praznike

Zbog uskršnjih praznika, u ponedeljak, 9. aprila, ne rade Gradska uprava i Uslužni centar u Gradskoj kući.

Tokom uskršnjih praznika nijedna ambulanta u gradu i vangradskim naseljima neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć. U Dečijem dispanzeru pedijatar radi od 8 do 20 časova, a nakon toga dežura u Hitnoj pomoći. Stomatološka služba dežura u zgradi Zubne poliklinike od 7 do 13 časova. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo tokom 24 sata. Za sve vreme praznika dežurna je apoteka ispod Gradske kuće, a sutra dežuraju i apoteke kod Sinagoge i u Čantaviru.

Prodavnice tokom uskršnjih praznika rade po uobičajenom radnom vremenu. U ponedeljak će skraćeno radno vreme imati Trgorpometove prodavnice, koje će biti otvorene do 13 časova. Mega market Rodić, Maksi i Idea radiće uobičajeno.

Pošta kod željezničke stanice i Pošta u Prvomajskoj ulici u ponedeljak radiće do 17 časova, a 7. aprila do 14 časova. Pošte na Karađorđevom putu, u Teslinom naselju, Aleksandrovu, Malom Bajmoku, Zorki, Makovoj sedmici, Radijalnom putu i u Keru – sutra i u ponedeljak radiće do 12 časova, a pošta na Paliću do 13 časova. Pošta u naselju Prozivka u Pazinskoj ulici biće otvorena sutra do 12 časova. Pošta u Mega Rodiću će tokom praznika raditi do 21 čas, a pošte na graničnim prelazima od nula do 24 časa. Pošte u zgradi Policijske uprave i Suda, kao i u Gradskoj kući, radiće u ponedeljak do 12 časova.

Iz Čistoće i zelenila obaveštavaju da će u petak redovno odnositi smeće iz domaćinstava, dok u ponedeljak neće raditi, osim na Kelebiji, gde se smeće odnosi iz tipskih vreća. Blagajna Čistoće u vreme praznika neće raditi.

Iz Javnog komunalnog preduzeća "Subotičke pijace" obaveštavaju da će za dane Uskrsa – sutra i u ponedeljak raditi od 5 i 30 do 17 časova, a u nedelju, 8. aprila, od 5 i 30 do 14 časova.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
F-1 Odgovori
A što danas (petak) ne radi Gradska kuća? Jesu to pripreme za praznik?
NEMA Odgovori
dakle, nije drzavni praZnik. Koji je zakonski osnov da lokana samouprava neradi. ZA RAZLIKU OD USKRSA PRAVOSLAVNIH VERNIKA KJI JE PROGLASEN DRZAVNIM PRAZNIKOM U SVETOVNOJ DRZAVI, KATOLICKI USKRSNJI PRAZNICI SU PRAVO GRADJANA KATOLICKE VEREISPOVESTI DA TIH DANA NERADE. DA LI LOKANA SAMOUPRAVA RADI U VREME BAJRAMA. U GRADU IMA DOSTA GRADJANA KOJI OBELEZAVAJU BAJRAM I PRAZNIKE DRUGIH VERSKIH YAJEDNICA.DAKLE, DA LI CE INSPEKCIJA RADA KONACNO PODNETI PRIJAVU. PROCITAJTE YAKON O DRYAVNIM PRAYNICIMA
Mirko Odgovori
@Nema
Niste nas dosta proganjali '90-ih nego nastavljate? Nek vam je na cast...
Mima Odgovori
@NEMA
I u lokalnoj samoupravi rade ljudi. A ako su procentualno po veroispovesti u istom odnosu kao sto je lokalno stanovnistvo, onda molim Vas lepo kako biste Vi sa 30 % raspolozivog ljudstva organizovali normalan i nesmetan rad cinovnika ??? Naucite se vec jednom toleranciji i shvatite da ovde gde je stanovnistvo mesano, neke stvari ipak drugacije funkcionisu.
BALKANAC Odgovori
koji je kineski verski praznik koji prvi dolazi. ajde da i to proglasimo neradnim danom. TI SE MIRKO NE BUNIS STO I ZA PRAVOSLAVNI USKRS NECES RADITI. ILI TE MOZDA I TO UGROZAVA
:) Odgovori
А ови из паркинга што нас не часте бесплатним паркингом?!Не би им руке отпале да су нас частили који дан беспалним паркирањем.
Pera Odgovori
Da li se isplati sutra doci na buvljak?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.