Komentara: 7
Pregleda: 7343

Servisne informacije za uskršnje praznike

06.04.2012. u 17:27h
Izvor: RTV Yueco
Servisne informacije za uskršnje praznike

Zbog uskršnjih praznika, u ponedeljak, 9. aprila, ne rade Gradska uprava i Uslužni centar u Gradskoj kući.

Tokom uskršnjih praznika nijedna ambulanta u gradu i vangradskim naseljima neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć. U Dečijem dispanzeru pedijatar radi od 8 do 20 časova, a nakon toga dežura u Hitnoj pomoći. Stomatološka služba dežura u zgradi Zubne poliklinike od 7 do 13 časova. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo tokom 24 sata. Za sve vreme praznika dežurna je apoteka ispod Gradske kuće, a sutra dežuraju i apoteke kod Sinagoge i u Čantaviru.

Prodavnice tokom uskršnjih praznika rade po uobičajenom radnom vremenu. U ponedeljak će skraćeno radno vreme imati Trgorpometove prodavnice, koje će biti otvorene do 13 časova. Mega market Rodić, Maksi i Idea radiće uobičajeno.

Pošta kod željezničke stanice i Pošta u Prvomajskoj ulici u ponedeljak radiće do 17 časova, a 7. aprila do 14 časova. Pošte na Karađorđevom putu, u Teslinom naselju, Aleksandrovu, Malom Bajmoku, Zorki, Makovoj sedmici, Radijalnom putu i u Keru – sutra i u ponedeljak radiće do 12 časova, a pošta na Paliću do 13 časova. Pošta u naselju Prozivka u Pazinskoj ulici biće otvorena sutra do 12 časova. Pošta u Mega Rodiću će tokom praznika raditi do 21 čas, a pošte na graničnim prelazima od nula do 24 časa. Pošte u zgradi Policijske uprave i Suda, kao i u Gradskoj kući, radiće u ponedeljak do 12 časova.

Iz Čistoće i zelenila obaveštavaju da će u petak redovno odnositi smeće iz domaćinstava, dok u ponedeljak neće raditi, osim na Kelebiji, gde se smeće odnosi iz tipskih vreća. Blagajna Čistoće u vreme praznika neće raditi.

Iz Javnog komunalnog preduzeća "Subotičke pijace" obaveštavaju da će za dane Uskrsa – sutra i u ponedeljak raditi od 5 i 30 do 17 časova, a u nedelju, 8. aprila, od 5 i 30 do 14 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 7343
Povezane teme

uskršnji praznici

pošta

jkp čistoća i zelenilo

apoteka sinagoga

jkp subotičke pijace

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.