Komentara: 2
Pregleda: 3286

Servisne informacije: 13.-16. april

13.04.2012. u 16:50h
Izvor: RTV Yueco
Tokom uskršnjih praznika neće raditi nijedna ambulanta u gradu i vangradskim naseljima. Dežurstvo je organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć. U Dečijem dispanzeru pedijatar radi od 8 do 20 časova, a nakon toga dežura u Hitnoj pomoći. Stomatološka služba dežura u zgradi Zubne poliklinike od 7 do 13 časova. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizuju dežurstvo tokom 24 sata.
Servisne informacije: 13.-16. april

-Apoteka ispod Gradske kuće za vreme praznika radi non–stop. U apoteci kod Sinagoge dežuraju sutra od 7 i 30 do 13 časova. U ponedeljak biće otvorena i apoteka u Čantaviru, od 7 i 30 do 13 časova.

-Gradska uprava i Uslužni centar u Gradskoj kući, neće raditi u ponedeljak.

-Zbog praznika, od petka do ponedeljka, sve pošte će biti zatvorene. Radiće jedino pošta u Merkatoru S od 7 do 21 čas, osim nedelje kada market ne radi. Pošte na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija rade uobičajeno, od nula do 24 časa.

-Sve Trgoprometove prodavnice tokom praznika rade po uobičajenom radnom vremenu, osim u ponedeljak, kada će raditi skraćeno do 13 časova.

-Radnici "Čistoće i zelenila" u ponedeljak, nastavljaju sa redovnim odnošenje smeća po ustaljenom rasporedu. Za vreme praznika blagajna "Čistoće" ne radi.

-Tokom Uskršnjih praznika, od petka do ponedeljka, Javno komunalno preduzeće "Parking" neće naplaćivati usluge.

-Autobusi Subotica–transa danas i ponedeljak voze po redu vožnje koji važi nedeljom. Na međunarodnim linijama za Segedin i Zagreb nema izmena u redu vožnje, a izostaće samo autobusi za Beograd, koji zbog praznika neće saobraćati u petak i ponedeljak, obaveštavaju iz Subotica–transa.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3286
Povezane teme

uskrs neradni dani

uskršnji praznici

informacije za uskrs

Vaskrs

Uskrs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.