Komentara: 0
Pregleda: 4659

Seniori Spartaka treći na kraju Prvenstva Srbije u hokeju na rolerima

11.07.2017. u 15:41h
Izvor: Subotica.com
U dvanaest mečeva Spartak je imao samo jedan poraz, ali upravo taj meč je odlučio konačni poredak. Protiv pet beogradskih klubova, među kojima barem dva imaju izuzetno respektabilan sastav, očigledno ove godine nije se moglo više. Svakako veliki uspeh na premijernoj sezoni.
Seniori Spartaka treći na kraju Prvenstva Srbije u hokeju na rolerima

Krajem juna završeno je i zvanično Prvenstvo Srbije 2017 u hokeju na rolerima za seniore, u kojem je ove sezone učestvovalo rekordnih 7 ekipa - beogradski Vitez, Crvena zvezda, Beli orlovi, Pirati, Partizan, zatim novosadska Vojvodina i subotički Spartak.

Prvenstvo se igralo dvokružno i to na principu turnira (ukupno 5 turnira), svi u Beogradu u hali "Crna rupa" jer jedino tamo postoji adekvatna podloga za odigravanje ovog takmičenja.

Posle ukupno 12 utakmica subotički tim je zauzeo odlično 3. mesto u konačnom plasmanu, iza Pirata (koju čine pretežno svi reprezentativci Srbije) i Partizana (koji je bio prava "legija stranaca" jer su za njih igrali pretežno igrači iz Hrvatske, koja igra Top diviziju svetskog hokeja na roelrima). Sve ostale utakmice, izuzev jednog nesrećnog poraza od Crvene zvezde, sa golom razlike, subotički inline hokejaši su uspeli da reše u svoju korist.

Seniori Spartaka treći na kraju Prvenstva Srbije u hokeju na rolerima

Ekipa Spartaka je bila sastavljena od nekoliko starijih i iskusnijih igrača, kao i nekoliko izuzetno mladih igrača, koji su se, po rečima Uroša Brestovca, trenera i igrača, tokom sezone pokazali u izuzetnoj formi i u punoj meri opravdali ukazano poverenje, odnosno stekli ogromno iskustvo da u narednom periodu upravo oni budu ti koji će biti nosioci ekipe.

Sastav ekipe Spartaka u Prvenstvu Srbije 2017: Vidaković Igor, Velašević Miloš, Kolarić Aleksandar, Šandor Žolt, Dakić Srđan, Večić Vladimir, Brestovac Uroš, Futo Damir, Zwick Andrej, Kojić Miloš, Subotić Srđan, Katančić Denis, Lošonci Adam, Šljapić Igor i Tancoš Tamaš. Trener: Brestovac Uroš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4659
Povezane teme

hokej klub spartak

hokejaši spartaka

hokej na rolerima

inline hokej

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.