Komentara: 0
Pregleda: 2940
Foto

Sekcija za uspešne i darovite učenike počela sa radom

19.11.2015. u 13:36h
Izvor: Subotica.com
U OŠ "Miloš Crnjanski" počela je sa radom još jedna grupa učenika iz osam Subotičkih škola u Sekciji za uspešne i darovite učenike.
Sekcija za uspešne i darovite učenike počela sa radom

Ove godine je Sekcija okupila 40 učenika iz OŠ"Miloš Crnjanski", OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", OŠ "Kizur Ištvan", OŠ "Matko Vuković"; OŠ " Ivan Milutinović", OŠ "Sonja Marinković", OŠ "Sveti Sava" i OŠ "Majšanski put" koji su uživali u prvoj radionici Sekcije po  programu "NTC sistem učenja".

Ovo je treća godina da OŠ "Miloš Crnjanski" okuplja uspešne učenike sa vidljivim potencijalom i neguje uz pomoć programa "NTC sistem učenja" njihove sposobnosti da bi bili još uspešniji i još bolji učenici. Iako je treća godina od kad je Sekcija formirana, ovo je četvrta grupa učenika koje prolazi ovu edukaciju u Crnjanskom.

Sekcija za uspešne i darovite učenike počela sa radom

Na zadovoljstvo svih učenika i njihovih roditelja, učenici su sat i po vremena marljivo radili i iznosili sjajne ideje u asocijativnom, logičkom i kreativnom mišljenju kroz zadatke NTC programa. Cilj sekcije je otkrivanje i podsticanje darovitih učenika u njihovom razvoju i napredovanju. Funkcionalno znanje je trajnije u odnosu na reproduktivno, a NTC sistem učenja primenjuje tehnike koje razvijaju brzinu razmišljanja, zaključivanja i povezivanja.

Radionice se sastoje od različitih tehnika sa sadržajima koji su primereni uzrastu učenika od 9 - 10 godina i biće realizovne jednom nedeljno u trajanju od sat i po vremena, 10 nedelja.

Izvor: Subotica.com
Sekcija za uspešne i darovite učenike Sekcija za uspešne i darovite učenike Sekcija za uspešne i darovite učenike Sekcija za uspešne i darovite učenike Sekcija za uspešne i darovite učenike Sekcija za uspešne i darovite učenike Sekcija za uspešne i darovite učenike Sekcija za uspešne i darovite učenike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2940
Povezane teme

ntc

ntc sistem učenja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.