Komentara: 2
Pregleda: 5572

Segedinska policija privela 91 ilegalca i troje krijumčara ljudima

22.11.2013. u 15:05h
Izvor: RTV Yueco
Pogranična služba u Segedinu privela je 91 ilegalca i troje krijumčara ljudi. Oni su privedeni 20. novembra na 16 lokacija u južnom delu županije Čongrad, koja se graniči sa Srbijom.
Segedinska policija privela 91 ilegalca i troje krijumčara ljudima

Kako prenosi portal Vojvodina danas, policija je kod mesta Ašothalom legitimisala dva muškarca, državljanina Srbije, koji su priznali da su pomogli osmorici iz Sirije da pređu srpsko-mađarsku granicu. Protiv njih pokrenut je postupak.

Na periferiji Ašothaloma policija je uhapsila 31-godišnjeg muškarca iz Subotice, koji je 21. novembra u jutarnjim satima otpratio 10 ilegalaca iz Eritreje i osam iz Sirije.

R. Rudolfa su uhapsili pripadnici odseka za migracijske poslove Policijske uprave i protiv njega će biti vođen postupak, dok je protiv 91 ilegalaca koji su otkriveni na 16 lokacija pokrenut postupak za regulisanje statusa.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5572
Povezane teme

emigranti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.