• Pregleda: 5215

Segedinska policija privela 91 ilegalca i troje krijumčara ljudima

Pogranična služba u Segedinu privela je 91 ilegalca i troje krijumčara ljudi. Oni su privedeni 20. novembra na 16 lokacija u južnom delu županije Čongrad, koja se graniči sa Srbijom.
Segedinska policija privela 91 ilegalca i troje krijumčara ljudima

Kako prenosi portal Vojvodina danas, policija je kod mesta Ašothalom legitimisala dva muškarca, državljanina Srbije, koji su priznali da su pomogli osmorici iz Sirije da pređu srpsko-mađarsku granicu. Protiv njih pokrenut je postupak.

Na periferiji Ašothaloma policija je uhapsila 31-godišnjeg muškarca iz Subotice, koji je 21. novembra u jutarnjim satima otpratio 10 ilegalaca iz Eritreje i osam iz Sirije.

R. Rudolfa su uhapsili pripadnici odseka za migracijske poslove Policijske uprave i protiv njega će biti vođen postupak, dok je protiv 91 ilegalaca koji su otkriveni na 16 lokacija pokrenut postupak za regulisanje statusa.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

2
buby Odgovori
a sada nisu samo inicijali?
Informisan Odgovori
Aha!!! Garant su oni vozili famozni beli kombi! :D
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.