Komentara: 36
Pregleda: 3714

SBB i SPO o izveštaju rada DS

06.02.2012. u 14:08h
Izvor: RTV Yueco
SBB i SPO o izveštaju rada DS

Demokratska stranka u Subotici najavila je novo maltretiranje građana dolaskom aktivista na kućni prag, u nameri da podnesu izveštaj o radu, navodi se u zajedničkom saopštenju Saveza Bačkih Bunjevaca i gradskog odbora Srpskog pokreta obnove u kojem se dalje ističe da oni koji misle da je to predizborna kampanja dok još izbori nisu raspisani, nisu u pravu!

Podnošenje izveštaja je dobra prilika da i građani koji ne gledaju televiziju i ne čitaju novine, shvate da je sve dobro u ovom gradu pa da oni koji su im tu dobrotu priredili ponovo dobiju poverenje na predstojećim izborima.

Kako bi izveštaji bili kompletni SBB I SPO zahtevaju od Demokratske stranke u Subotici da u informatoru obavezno navedu imovno stanje čelnika DS-a,Olivera Dulića, Modesta Dulića, Saše Vučinića, Nebojše Janjić i drugih. Pravo je građana da vide koju su imovinu funkcioneri DS-a stekli, baveći se deset godina politikom u ime boljeg života građana Subotice.

Podnošenje izveštaja o imovnom stanju funkcionera je i zakonska obaveza. Sa nestrpljenjem isčekujemo informator, naglašava se na kraju saopštenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 36
Pregleda: 3714
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

srpski pokret obnove

savez bačkih bunjevaca

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.