Komentara: 2
Pregleda: 2786

Savez za školski sport Srbije obeležio jubilej, plaketa Radoslavu Svirčevu

05.03.2020. u 12:24h
Izvor: Subotica.com
Savez za školski sport Srbije svečanom proslavom obeležio je 50 godina postojanja, što je bio povod da se uruče mnogobrojna priznanja i zahvalnice zaslužnima za doprinos i razvoj školskog sporta. Među dobitnicima plaketa je i naš sugrađanin Radoslav Svirčev.
Savez za školski sport Srbije obeležio jubilej, plaketa Radoslavu Svirčevu

Svečanoj proslavi jubileja pored predstavnika Republičkog ministarstva omladine i sporta, i Olimpijskog komiteta, prisustvovali su i čelni ljudi Sportskih igara mladih, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza Beograda i predstavnici velikog broja nacionalnih granskih saveza.

Ovom prilikom uručena su priznanja i zahvalnice najzaslužnijim pojedincima i institucijama, a Radoslav Svirčev, generalni sekretar Saveza za školski sport i pedagoge fizičke kulture Grada Subotice, jedan je od laureata.

Savez za školski sport Srbije obeležio jubilej, plaketa Radoslavu Svirčevu

Svirčev, koji je učešćem u SOŠOV-u 1989. godine  kao nastavnik  OŠ „Kizur Ištvan“, vodeći žensku odbojkašku ekipu, započeo karijeru vezanu za školski sport, plaketu za doprinos i razvoj u toj oblasti uručio je Loran Petrinka, predsednik Međunarodne federacije za školski sport. Po ko zna koji put se pokazalo da se dobar rad ceni, a ovo priznanje je ujedno i priznanje za kompletan Savez za školski sport i pedagoge fizičke kulture Grada Subotice.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2786
Povezane teme

radoslav svirčev

savez za školski sport

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.