Komentara: 0
Pregleda: 1985

Sastanak Tadića i Pastora?

05.03.2010. u 10:50h
Izvor: RTV Yueco
Sastanak Tadića i Pastora?

Do kraja ove, a najkasnije početkom iduće nedelje, predsednik Demokratske stranke Boris Tadić i predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor sastaće se u Beogradu kako bi raščistili nagomilane nesporazume između dve stranke, saznaju Večernje novosti.

Poziv predsednika Tadića je potpuno izvestan, a tome je prethodio dogovor čelnih ljudi vojvođanskog DS i SVM da se stvari normalizuju, kažu u vrhu vojvođanskih demokrata, kao i u SVM.

Decenijski dobra koaliciona saradnja dve stranke zapala je u krizu krajem prošle godine kada su poslanici SVM odbili da daju podršku republičkom, a zatim i vojvođanskom budžetu, jer Vojvodina nije dobila veći iznos sredstava za kapitalne investicije u Vojvodini. Potom je DS u Subotici istisnuo iz vladajuće garniture predstavnike SVM, što je Pastor ocenio kao odmazdu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1985
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.