Komentara: 0
Pregleda: 2461

Sastanak nevladinog sektora u Arhus centru

19.05.2011. u 19:42h
Izvor: RTV Yueco
Sastanak nevladinog sektora u Arhus centru

Na sastanku predstavnika nevladinih organizacija u „Arhus centru” bilo je reči o uslovima raspisanog Konkursa za sufinansiranje ekoloških organizacija i donet je zaključak da bi trebalo da se započne izrada predloga „trošenja” sredstava Fonda za zaštitu životne sredine za 2012. godinu.

Predstavnici NVO su objavljivanje posebnog Konkursa za ekološke organizacije od strane nadležne gradske službe ocenili kao dobru, stim da će se poslati predlog da se obezbede ravnopravni uslovi za učešće svih kompetentnih subjekata, pa i civilnog sektora, u tenderima i programima koji se tiču pošumljavanja, suzbijanja ambrozije i drugog korovskog bilja i sl.

Na sastanku je bilo reči i o zajedničkom nastupu na manifestaciji „Ekološka ulica” i u akciji „Očistimo Srbiju” koje lokalna samouprava organizuje povodom 5. juna, Svetskog dana zaštite životne sredine. Takođe, je dogovoreno učešće u pratećem programu na festivalu dokumentarnog filma Eco dox, u okviru Festivala evropskog filma Palić 2011.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2461
Povezane teme

očistimo srbiju

očistimo suboticu

arhus centar

nvo

nevladine organizacije

ekološka ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.