Komentara: 20
Pregleda: 5619

Saša Vučinić: Neistina je da ima pukotina na bazenu

20.04.2012. u 18:02h
Izvor: SuMedija
U izjavi koju je dao tačno ispod školjke velikog bazena na Prozivci, kako bi javnosti dokazao da nema nikakvog curenja vode, gradonačelnik Saša Vučinić je demantovao navode Saveza vojvođanskih Mađara da su se pojavile pukotine u kompleksu čije se otvaranje očekuje poslednjeg dana aprila.
Saša Vučinić: Neistina je da ima pukotina na bazenu

- Ono što je najtragičnije, naši politički rivali su spominjali da bazen curi u vreme kada u njemu nije ni bilo vode. Svi treba da znaju da je ovaj objekat, po brzini gradnje i svim standardima, najpozitivniji primer u Vojvodini, ali i Srbiji – rekao je Vučinić.

Rade Kašić, šef gradilišta kompleksa na Prozivci, naglasio je da je kapacitet velikog bazena oko 1.700 kubika vode, a da u ovom trenutku u njemu ima 800 kubnih metara.

- Ovo je drugi dan kako punimo bazen i apsolutno je netačno da postoji bilo kakvo curenje. Danonoćno kontrolišemo kvalitet izvršenih radova nisu zabeleženi nikakvi problemi. Što se tiče samih radova, trenutno je u toku fugovanje keramike oko bazena i čišćenje objekta. Do kraja sedmice će najveći deo kompleksa biti završen – rekao je Kašić.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Modest Dulić, naglasio je da je ovo najreprezentativniji objekat ove vrste u Vojvodini, te da je zaprepašćen količinom laži kojom opozicioni lideri u Subotici pokušavaju da diskredituju sve što je urađeno.

- Predsednik subotičkog odbora SVM, Jene Maglai, je navodima da postoji curenje, diskreditovao sam sebe jer je želeo da ponizi 600 radnika koji su radili na ovome. Sada je dužan da se izvini građevinskoj operativi i svim građanima Subotice na iznesenim neistinama – zaključio je Dulić.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 5619
Povezane teme

Saša Vučinić

bazen u subotici

gradski bazen

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.