Komentara: 0
Pregleda: 3574

Saradnja subotičkog Euro Petrola i Forda

15.08.2011. u 14:16h
Saradnja subotičkog Euro Petrola i Forda
Saradnja između subotičkog prodajnog centra Ford automobila, Grand Motorsa i firme Euro Petrol je rezultat obostranog poverenja. Ovom saradnjom najviše će se obradovati svi kupci Fordovih vozila. U periodu od avgusta 2011. do januara 2012., svaki kupac, koji kupi Fordovo vozilo u subotičkom prodajnom centru, će dobiti na poklon gorivo na pumpi Euro Petrola.

Vaučeri sa gratis gorivom će biti uručeni kupcima vozila u prodajnom salonu Grand Motors u Subotici.

U sklopu poslovnog sporazuma, ove dve kompanije, ubuduće će ostvarivati međusobnu saradnju u pripremi zajedničkih akcijskih ponuda klijentima. Na polju marketinških aktivnosti sprovodiće međusobnu promociju oba brenda što između ostalog podrazumeva razmenu promotivnog materijala, izlaganje Ford automobila na benzinskim stanicama Euro Petrola, a u izvesnoj budućnosti, u planu su i zajedničke PR aktivnosti.

Firma Euro Petrol iz Subotice je osnovana 1996. Osnovna delatnost firme je veleprodaja, maloprodaja i distribucija svih vrsta goriva. Euro Petrol ima razgranatu mrežu od 18 benzinskih stanica u Srbiji koje su prepoznatljive po profesionalnoj usluzi i ljubaznom osoblju. Pored goriva, benzinske stanice su bogato snabdevene pratećim uslugama koje čine putovanje prijatnijim.

Da su naftni derivati kompanije Euro Petrol izuzetnog kvaliteta potvrđuje i puna podrška i preporuka Forda gorivima Euro Petrola.

Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3574
Povezane teme

europetrol

europetrol pumpa

euro petrol subotica

ford subotica

grand motors subotica

gorivo

benzin

dizel

evro dizel

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.