Komentara: 2
Pregleda: 3656

Saopštenje MUP-a za 31. mart 2009. godine

01.04.2009. u 18:05h
Izvor: MUP Srbije
<p>Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivične prijave protiv Angele K. (34) iz Subotice i Jasmine D. (22) iz Hajdukova, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvr&scaron;ile krivično delo falsifikovanje novca.</p>
Saopštenje MUP-a za 31. mart 2009. godine

Angela K. i Jasmina D. su pribavile lažni novac u iznosu od 10.000,00 dinara i stavile u opticaj na taj način što su kupljenu raznu robu u prodavnicama u Subotici plaćale falsifikovanim novčanicama.

Za isto krivično delo pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu i protiv Dragice N. (41) iz Subotice.

Dragica N. je pribavljenim lažnim novcem u iznosu od 5.000,00 dinara tpokušala da plati sveće kupljene od M. P. iz Subotice.
* * *

Protiv Milana P. (36) iz Bačkog Sokolca pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo posluge.

Milan P. je osumnjičen da je obavljajući poslove odgovornog lica na radnom mestu administratora u Pošti u mestu Tomislavci, opština Bačka Topola, u toku 2005. i 2006. godine, u više navrata neovlašćeno se posluživao novcem koji mu je bio poveren u službi, na taj tačin što je podizao novac sa tuđeg računa i nije proknjižavao uplate građana od računa za struju kao i uplate za porez.
* * *

Protiv Vinka T. (35) iz Subotice pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje.

Vinko T. je osumnjičen da se u toku meseca marta bavio prodajom neocarinjene prehrambene robe, nabavljene iz Republike Mađarske, od čega je deo robe policija pronašla i oduzela.

* * *

BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU

U periodu od 23. do 29. marta na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se ukupno 24 saobraćajnih nezgoda: 2 lica su poginula, 2 lica su zadobila teške telesne povrede i 11 lica je lakše povređeno, dok je 16 saobraćajnih nezgoda za posledicu imalo samo materijalnu štetu.

PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA

U navedenom periodu vatrogasna jedinica je intervenisala u 19 navrata.

 

Izvor: MUP Srbije
Postavljeno pre 15 godina i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3656
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.