Komentara: 2
Pregleda: 3145

Saopštenje LSV-a Čantavir

11.05.2011. u 15:24h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje LSV-a Čantavir

Lige socijaldemokrata Vojvodine Čantavir pokreće akciju prikupljanja potpisa, koja ima za cilj ponovno otvaranje kancelarije Republičkog Zavoda za zapošljavanje u Čantaviru.

Akcija se pokreće jer je kancelarija pre pola godine zatvorena, zbor čega se rukovodstvo mesne zajdnice obraćalo Zavodu za zapošljavanje, ali je na molbu odgovor bio negativan, a kao razlog je navedena racionalizacija radnih mesta.

Mesna organizacija LSV Čantavir želi da ukaže da je neophodno ponovno otvaranje kancelarije, kao i otvaranje šaltera Elektrodistribucije Subotica – koji je takođe ukinut, jer se time ionako loša materijalna situacija korisnika usluga još više pogoršava jer ih izlaže dodatnim troškovima putovanja, a oni se javljaju službi za zapošljavanje jer nemaju radno mesto.

Spomenute kancelarije su oduvek pružale usluge u Mesnoj zajednici i Mesni odbor LSV ima bojazan da će pored radnih mesta nestati i ambulanta, obdanište ili škola.

Mesni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva građane Čantavira, Višnjevca i Dušanova da u što većem broju potpišu ovu peticiju i da se na taj način izdejstvuje rešenje nastale situacije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3145
Povezane teme

LSV

liga socijaldemokrata vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.