Komentara: 6
Pregleda: 4166

Saopštenje Izborne komisije o tehničkoj greški na izborima za mesne zajednice

23.06.2011. u 16:11h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Izborne komisije o tehničkoj greški na izborima za mesne zajednice

Izborna komisija grada Subotice obaveštava građane da je prilikom izračunavanja broja osvojenih mandata u pojedinim mesnim zajednicama, a na izborima za Skupštine mesnih zajednica koji su održani 5. juna 2011. godine, došlo do tehničke greške u računanju broja mandata, koji su dostavljeni Izbornoj komisiji.

U 12 mesnih zajednica je došlo do pogreške u računanju broja mandata koje su dobile izborne liste. Komisija je na svojoj sednici, 22. juna donela Zaključke o ispravljanju uočenih grešaka. Izborna komisija grada Subotica naglašava da niko od učesnika izbornog procesa nije imao primedbe na broj glasova koje su izborne liste dobile, kao i da je Komisija uočene pogreške odmah ispravila.

Takođe, s obzirom da mandati po skupštinama mesnih zajednica još nisu dodeljeni kandidatima sa izbornih lista, nisu nastupile nikakve posledice po proces okončavanja izbornog postupka i konstituisanja organa mesnih zajednica

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4166
Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

Izbori u Subotici

izborna komisija grada subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.