• Pregleda: 3659

Saopštenje Izborne komisije o tehničkoj greški na izborima za mesne zajednice

Saopštenje Izborne komisije o tehničkoj greški na izborima za mesne zajednice

Izborna komisija grada Subotice obaveštava građane da je prilikom izračunavanja broja osvojenih mandata u pojedinim mesnim zajednicama, a na izborima za Skupštine mesnih zajednica koji su održani 5. juna 2011. godine, došlo do tehničke greške u računanju broja mandata, koji su dostavljeni Izbornoj komisiji.

U 12 mesnih zajednica je došlo do pogreške u računanju broja mandata koje su dobile izborne liste. Komisija je na svojoj sednici, 22. juna donela Zaključke o ispravljanju uočenih grešaka. Izborna komisija grada Subotica naglašava da niko od učesnika izbornog procesa nije imao primedbe na broj glasova koje su izborne liste dobile, kao i da je Komisija uočene pogreške odmah ispravila.

Takođe, s obzirom da mandati po skupštinama mesnih zajednica još nisu dodeljeni kandidatima sa izbornih lista, nisu nastupile nikakve posledice po proces okončavanja izbornog postupka i konstituisanja organa mesnih zajednica

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

6
booba Odgovori
greska u racunanju? nemoguce.
Mikica Odgovori
Bravo za Davčika, predsednika OIK!
Još jedna brljotina mladog demokrate.
Svake sezone novo javno preduzeće, valjda će se već skrasiti?
CIRINELA Odgovori
Nešto razmišljam, zar tu nema samo 4 računske operacije, sabiranje , oduzimanje, množenje
i delenje. Pa za to je dovoljna osnovna škola ili je opet novi sistem vrednosti?.
kentaur Odgovori
Kada ne znate osnovnu matemtaiku, ko bi vam dao nešto ozbiljnije u ruke?
silvy Odgovori
Joj ljudi, ovo su takve gluposti. Da je na 2-3 izborna mesta došlo do greške pa da čovek i razume, ali na 12 ?! Nije li to malo previše?!
DOMORODAC Odgovori
NIJE TO NISTA,VIDECETE STA CE BITI NA LOKANIM IZBORIMA,KAKO CE SAMO BITI KOPRCANJE DS.ONDA KAD PODILKANE
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.