Komentara: 12
Pregleda: 4236

Saopštenje GO Srpske radikalne stranke

25.10.2011. u 15:36h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje GO Srpske radikalne stranke

Ministarstvo finansija poreska uprava filijala Subotica uznemirila je veliki broj građana Subotice na čije su adrese stigla obaveštenja i rešenja o plenidbi imovine i prinudnoj naplati poreskih obaveza koji su građani Subotice već odavno izmirili, navodi se u saopštenju gradskog odbora Srpske radikalne stranke.

Prema tim rešenjima gde su neki dugovi 16,000 din kamate su trostruke pa cifre iznose 70,000 dinara. Mnogi građani su uložili žalbe podnoseći i uplatnice o uplati poreza, ali u poreskoj upravi nemaju sluha za zabrinute i uznemirene građane. Neki građani nemaju uplatnice o izmirenim obavezama jer su ta zaduženja od pre desetak godina što je stvorilo još veći problem građanima jer nemaju načina da dokažu svoje uplate o izmirenom porezu.

Srpska radikalna stranka postavlja pitanje nadležnim organima kako je moglo da dođe do takvog haosa u sistemu naplate poreza ili je pokušaj da se gradjani prevare i naplati im se već naplaćeno uz zelenaške kamate.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 4236
Povezane teme

srpska radikalna stranka

porez na imovinu

srs

plaćanje poreza

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.