Komentara: 2
Pregleda: 2114

Saopštenje GO Srpske napredne stranke

26.10.2011. u 13:19h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje GO Srpske napredne stranke

Gradski odbor Srpske napredne stranke je povodom istupanja u javnosti GO DS Subotica i iznošenja neistina i laži protiv SNS uputio saopštenje u kojem se navodi da je svima poznato kako takozvana demokratska vlast u Subotici troši svoje poslednje mesece vladavine. Iako su svojim delovanjem naneli nemerljivu štetu građanima Subotice, DS pokušava pošto poto da ostane na vlasti ne birajući sredstva.

Sada je za DS i vlast u Subotici najvažnije da prežive oni koji su u pljačkaškoj tranziciji najviše učestvovali. To je veoma teško jer sve što je od privrede u Subotici postojalo više ne postoji. Slomili su kičmu privredi Subotice. Što su izbori bliže panika je sve veća, kada nisu u stanju da reše ni jedan problem, kada nisu u stanju da ponude više ništa, počinju sa onim za čim svaka gubitnička i kompromitovana vlast poseže, a to su laži. Podlo je, nekorektno i nemoralno demagoško delovanje u obmanjivanju građanja, citirati Vojislava Šešelja, a pripisati iste citate Aleksandru Vučiću koji u vreme kada su izgovoreni, 1991 godine nije ni bio član SRS, pošto se u istu učlanio 1993 godine. Briga demokrata o nacionalnim manjinama se ogleda i u izjavi verskog poglavara Zukorlića iz koje se vidi ko koga vara, a posebno njihov odnos u lokalnoj samoupravi govori koliko im je stalo do nacionalnih manjina.

Manipulacija, laži i korupcija su simbol vladavine DS-a, ali građane više ne mogu lagati, navodi se na kraju saopštenja subotičkog odbora Srpske napredne stranke.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2114
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.