• Pregleda: 2039

Saopštenje G.O. SPO-a

Saopštenje G.O. SPO-a

Nastavlja se farsa o navodnoj brizi za subotička preduzeća i radnike, smatraju u gradskom odboru Srpskog pokreta obnove.

Pred očima građana Subotice i dalje se uništava kompanija A.D. Fidelinka i njena prodaja priprema budzašto unapred poznatom kupcu. Pri tom se građanima, izdavanje u zakup pekare sa preuzimanjem lizinga za svu opremu, prikazuje kao spektakularan rezultat gradske vlasti, a u stvarnosti to je omogućavanje nekoj slovenačkoj firmi da gotovo besplatno dobije pogon, i to samo sa radnicima u proizvodnji, koji će u takvim uslovima stvarati profit odabranoj firmi i biti presrećni da uopšte rade.

SPO traži od gradonačelnika da zaposlenima ovog giganta i subotičkoj javnosti saopšti ko je stvarni vlasnik i glavni krivac za bezočnu pljačku kompanije Fidelinka i pod hitno pozove MUP i Tužilaštvo da ispitaju poslovanje ove kompanije kako bi se dobili odgovori gde je iznošen novac iz Fidelinke.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
sve se zna Odgovori
sve se zna a nista nezna,velika sramota za vlast i drzavu,tako bezocna pljacka.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.