• Pregleda: 2404

Saopštenje G.O. SPO-a

Saopštenje G.O. SPO-a

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove postavlja pitanje Gradskom odboru DSS u Subotici da li će napustiti gradsku vlast koju zajedno čine sa Demokratskom strankom u Subotici, imajući u vidu da je DSS podneo krivične prijave protiv odgovornih u Vladi Borisa Tadića jer su umanjena sredstva budžetima lokalnih vlasti sa republičkog nivoa, a koja u skladu sa zakonom o finansiranju lokalne samopurave pripadaju i našem gradu?

Ovim činom pomogli bi i građanima Subotice jer bi sprečili dalje propadanje grada i omogućili da na prevremenim lokalnim izborima građani izaberu kompetentnu i odgovornu novu lokalnu vlast, zaključuje se u saopštenju G.O. SPO-a.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
ned Odgovori
Da li su iz SPO primetili da neko konstantno unosi nemir medju ljude ovog višenacionalnog grada lepeći po zgradama letke tipa o žrtvama Jasenovca, šta je u Hrvatskoj vraćeno itd.Čarobni štap da povratimo te jadne nastradale iz Jasenovca nemamo,ali stalno se preko plakata podećati na to nije dobro jer ne vodi ničemu taj rat"plakatima".Naravno egekutori tih žrtava nisu više živi,ali mislim da se svakodnevno unosi nemiri podećanja na nešto što je bilo pre 68 ili 70 godina.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.