Komentara: 7
Pregleda: 3494

Saopštenje G.O. LDP-a

28.04.2011. u 17:36h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje G.O. LDP-a

Gradski odbor Liberalno demokratske partije smatra da jučerašnja izjava čelnika Demokratske stranke u Subotici da su za 40 sati sakupili potpise za kandidate koji će stranku predstavljati na narednim izborima za mesne zajednice i da su spremni da preduzmu apsolutnu odgovornost za život građana na teritoriji Grada je tragikomična izjava neodgovornih političara.

LDP podseća građane i građanke Subotice da je Demokratska stranka zajedno sa koalicionim partnerom Demokratskom strankom Srbije preuzela istu ovu odgovornost pre više od 1000 dana. Rezultati su jednom rečju katastrofalni: Otpuštanje radnika, nepotizam na svim nivoima, nedolazak stranih investitora, nikada veća nezaposlenost, višemesečne liste čekanja na preglede u bolničkim ambulantama, bezbednost gradjana nikada na nižem nivou - samo su neki pokazatelji današnjeg kvaliteta života gradjana i gradjanki Subotice.

Koalicija DS-a i DSS-a bi trebalo da odgovori i na pitanja u vezi izgradnje pozorišta, zatvorenog bazena, gradskog prečistača i na još više desetina započetih, a nezavršenih investicija u Gradu.

LDP ističe na kraju saopštenja da kad je u pitanju partijski i lični interes Demokratskoj stranci je dovoljno 40 sati rada, a kad je u pitanju podizanje kvaliteta života Subotičana odnosno javni interes, ovoj stranci nije dovoljno ni više od 1000 dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3494
Povezane teme

LDP Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.