Komentara: 5
Pregleda: 3279

Saopštenje G.O. DSS-a

29.04.2011. u 14:34h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje G.O. DSS-a

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije u Subotici smatra da je jučerašnje saopštenje Gradskog odbora LDP-a nastavak prljave kampanje koju ova stranka već deceniju unazad vodi na svim nivoima vlasti, a u kojoj nikako ne može, a da ne napadne Demokratsku stranku Srbije samo zato što ima suprotne stavove.

DSS nema potrebu da odgovori na pitanje u vezi izgradnje pozorišta, zatvorenog bazena, gradskog prečistača i na još više desetina započetih investicija u gradu, jer za deset meseci koliko učestvuje u vlasti ne može da reši višegodišnje nagomilane probleme u gradu. Ali Demokratska stranka Srbije ima potrebu da podseti javnost da je LDP najmanje kompetentna da traži odgovornost, jer njen lider Čedomir Jovanović nikada do sada ni za jedan svoj nezakonit i nemoralan postupak nije snosio odgovornost.

Deklarativni prvoborac i veliki zaštitnik ljudskih prava i demokratije do sada se više puta oglušio o Zakon.

Lider LDP-a prečesto diskriminiše druge i ekstremno je netolerantan, a nisu mu strane ni rasističke i diskriminatorske izjave, govor mržnje, omalovažavanje hendikepiranih i širenje predrasuda.

Nakon dužeg vremena GO LDP u Subotici ponovo se bezrazložno oglasio, ovoga puta samo da bi podsetio građane da još uvek postoji na lokalu, jer su nas u protekom periodu jedino neodmerene izjave njihovog lidera podsećale da na to.

LDP sve viši liči na ekstremističku partiju, agresivnu i netolerantnu, čiji lider iz vile na Dedinju drži moralne pridike svima, arogantno i s visine.

Ipak, iz navoda bivših saradnika i po utisku koji ostavlja, on je poslednji koji može da govori o moralu i traži nečiju odgovornost, navodi se u saopštenju G.O. DSS-a.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3279
Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

DSS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.