Komentara: 61
Pregleda: 24616

Saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom

07.05.2013. u 15:36h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Pre nedelju dana desila se saobraćajna nesreća u kojoj je vozač motocikla zadobio teške telesne povrede, a koji je usled ozbiljnosti istih preminuo danas u Opštoj bolnici u Subotici.
Saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom

U utorak 30. aprila oko 12.10 časova, u ulici Aksentija Marodića u Subotici, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je vozač motocikla zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Vozač putničkog vozila D.G. (1983) iz Subotice je prilikom skretanja, oborio vozača motocikla D.P. (1982) iz Subotice. Od zadobijenih povreda motociklista je danas (7. maja) preminuo u Opštoj bolnici u Subotici.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda, zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva i pripadnici odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Subotici.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, protiv vozača putničkog automobila biće podneta krivična prijava.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 61
Pregleda: 24616

Povezana vest

Povezane teme

saobraćajna policija

saobraćajna nesreća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.