Komentara: 0
Pregleda: 3754

Saobraćajna hronika

26.09.2011. u 00:00h
Izvor: RTV Yueco
Saobraćajna hronika

U proteklih nedelju dana na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, devet sa nastradalim licima i sedam sa materijalnom štetom. U ovim saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula, šest osoba je zadobilo teške telesne povrede, dok su tri osobe lakše povređene.

U navedenom periodu, sprovedena je pojačana kontrola učesnika u saobraćaju sa akcentom na prekršaje prekoračenja brzine kretanja i nekorišćenja sigurnosnog pojasa. Tom prilikom je podneto 37 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 112 naloga za uplatu novčane kazne. U toku akcije sankcionisana su 83 prekršaja prekoračenja brzine kretanja i 27 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa. Kontrolisano je 440 vozača.

U toku protekle nedelje vatrogasna jedinica je intervenisala 15 puta. Svi požari su bili malog intenziteta i manje materijalne štete.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3754
Povezane teme
saobraćajna hronika saobraćajna policija vatrogasci
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.