Komentara: 0
Pregleda: 4233

Saobraćajna hronika

29.08.2011. u 17:00h
Izvor: RTV City
U periodu od 22. do 28. avgusta 2011. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda, od kojih su tri sa nastradalim licima i 11 samo sa materijalnom štetom.
Saobraćajna hronika
U ovim saobraćajnim nezgodama jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, dok su dve osobe lakše povređene. U toku navedenog perioda, sprovedena je pojačana kontrola saobraćaja u okviru saradnje Uprave saobraćajne policije MUP-a R Srbije i TISPOL organizacije (mreža evropskih saobraćajnih policija). Kontrola je bila usmerena na prekršaje prekoračenja brzine kretanja. Tom prilikom je sankcionisano 114 vozača. U akciji je kontrolisano ukupno 197 vozila različitih kategorija.

Takođe, u toku prošle nedelje, sprovedena je i centralna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju.
Saobraćajna policija je podnela 17 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdala 54 naloga za uplatu novčanih kazni. Kontrolisano je ukupno 244 vozača različitih kategorija. U toku protekle nedelje vatrogasna jedinica je intervenisala 20 puta.
Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4233
Povezane teme

saobraćajna hronika

saobraćajna policija

vatrogasci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.