Komentara: 0
Pregleda: 1818

Saobraćajna hronika

30.03.2010. u 23:58h
Izvor: RTV Yueco
<p>U proteklih nedleju dana na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice poginulo, jedno lice je zadobilo te&scaron;ke telesne povrede, a tri lica su lak&scaron;e povređena, dok je osam saobraćajnih nezgoda za posledicu imalo samo materijalnu &scaron;tetu.</p>
Saobraćajna hronika

U toku navedenog perioda sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na vožnju pod dejstvom alkohola, neispravne svetlosno signalne uređaje i nekorišćenje pojasa. Tom prilikom je podneto 18 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 19 obaveštenja. Sankcionisano je sedam prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola, jedan prekršaj tehničke neispravnosti i tri prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa. Kontrolisano je 160 vozila različitih kategorija. Vatrogasna jedinica je intervenisala u 24 navrata.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1818
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.