Komentara: 0
Pregleda: 2086

Saobraćajna hronika

30.11.2009. u 10:17h
Izvor: RTV Yueco
Saobraćajna hronika

U proteklih nedelju dana na području Policijske uprave u Subotici dogodila se 21 saobraćajna nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo teške telesne povrede, a osam lica je lakše povređeno, dok je 14 saobraćajnih nezgoda za posledicu imalo samo materijalnu štetu.

U toku navedenog perioda, sprovedena je pojačana kontrola učesnika u saobraćaju. Tom prilikom su podneta 22 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, naplaćeno je 58 mandatnih kazni i izdato je 17 obaveštenja.

Sankcionisan je jedan prekršaj vožnje pod dejstvom alkohola, 14 prekršaja nepoštovanja svetlosno signalnih uređaja i 24 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa. Kontrolisano je 351 vozilo različitih kategorija.

U navedenom periodu vatrogasna jedinica je intervenisala u 4 navrata. U subotu je u večernjim časovima, usled nepažnje došlo do požara u stanu Đ.S. u Subotici, u kojem je njena ćerka A.S. zadobila opekotine po licu i telu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2086
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.