Komentara: 1
Pregleda: 3895

Saobraćajna hronika

22.05.2009. u 21:19h
Izvor: RTV Yueco
Saobraćajna hronika

Juče se oko 18.45 časova, na raskrsnici ulica Mihalja Majtenjija i Edvina Zdovca u Subotici, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je šesnaestogodišnja S.S. zadobila teške telesne povrede. Na biciklistu S.S., koja nije poštovala pravo prvenstva prolaza, naletelo je teretno vozilo kojim je upravljao Atila Č., star 33 godine, iz Subotice. Uviđaj je izvršio istražni sudija Opštinskog suda u Subotici.

U nedelju 17. maja ove godine u jutarnjim časovima u Subotici, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su dva lica zadobila teške telesne povrede, dok je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

Vozač putničkog vozila ‘'fiat stilo'' Aleksandar T. (22) je usled neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške telesne povrede zadobili su putnik u vozilu Dario Č. (22) koji je u sredu 20. maja preminuo od zadobijenih povreda i Marko M. (22), dok je suvozač Dejan S. (23) zadobio lake telesne povrede. Uviđaj je izvršio istražni sudija Opštinskog suda u Subotici.

Juče u poslepodnevnim časovima, na regionalnom putu između Subotice i naselja Stari Žednik, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice izgubilo život, dok su dva lica zadobila lake telesne povrede.

Vozač putničkog vozila ‘'jugo'' Aleksandar K. (26) je usled neprilagođene brzine kretanja prešao u suprotnu saobraćajnu traku i direktno se sudario sa teretnim vozilom kojim je upravljao Radovan K. (45). Na licu mesta povredama je podlegao Aleksandar K., dok su Radovan K. i suvozač u teretnom vozilu Dragan M. (51) zadobili lake telesne povrede.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Opštinskog suda u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3895
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.