Komentara: 10
Pregleda: 5231

Saobraćajna hronika

02.05.2009. u 11:08h
Izvor: RTV Yueco
<p>Na putu između Subotice i Tavakuta dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice izgubilo život. U nesreći je na licu mesta poginula dvesetsedmogodi&scaron;nja K.B. iz Subotice, dok je njen suprug Č.B. Star 33 godine zadobio te&scaron;ke telesne povrede.</p>
Saobraćajna hronika

On je nakon zbrinjavanja prebačen na Urgentni centar u Beogradu i lekari se i dalje bore za njegov život, rekao je za yueko načelnik Urgentnog odeljenja subotičke bolnice, doktor Bojan Bagi.U policiji nezvanično saznajemo da je do nesreće došlo juče oko 23 časa i 25 minuta na starom Ljutovačkom putu, kada je vozač automobila marke “Opel vektra” P.M. Star 59 godine iz nepoznatih razloga prešao na levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa vozilom marke “Zastava 101” kojim je upravljao Č.B. P.M je zadobio lakše telesne povrede, a u nesreći su lakše telesne povrede zadobili i dvadesetčevorogodišnji D.M. I M.č. Star 27 godina, oboje iz Subotice. Podaci iz policije i bolnice sa kime su vozilima bili D.M. I M.Č. se nepodudaraju, a na uviđaj je izašao istražni sudija Opštinskog suda u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5231
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.