• Pregleda: 3539

Sankcionisano više od 1000 vozača, 29 isključeno iz saobraćaja

Sankcionisano više od 1000 vozača, 29 isključeno iz saobraćaja

U periodu od 11. do 17. marta, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda. U pet saobraćajnih nezgoda jedna osoba je poginula i šest osoba je lakše povređeno, dok je u četiri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 36 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 1040 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 29 vozača, od kojih je za tri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su 21 intervenciju.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
sumorno Odgovori
Nadamo se uskoro sličnoj akciji ali gde se kontrolišu i pešaci i biciklisti. Ako smo svi ravnopravni učesnici u saobraćaju onda bi trebali svi da imamo ravnopravan tretman.
Trovach
Slazem se. I ja sam pesak, biciklista i vozac i ako opravdano zaradim kaznu dok upravljam automobilom, ne vidim razlog da to izbegnem ako u saobracaju ucestvujem na neki drugi nacin. Prekrsaj je prekrsaj.
ENVODJOKOBETMEN Odgovori
Mora to strozije, vozi se kao u Pakistanu.
Delija Odgovori
Treba da stanu policajci kod osnovnih škola i vrtića, pa da se kazne neodgovorni roditelji. Većina vozi malu decu nevezanu ili na prednjem sedištu. Svaki dan vidjam te situacije.
Ledjoss Odgovori
Ovako se mora non stop raditi i kontrolisati...ovo je postao divlji zapad vozi se nenormalno bez ikakvih pravila i propisa
Car Odgovori
POLICIJA I SAOBRACAJNA I OBICNA DA JE TAKO NAZOVEM NE VEZE POJASEVE VEC SU IM ISTI U NOVIM SKODAMA ZAKOPCANI IZA SEDISTA.
SRAMOTA! NJIHOVI KOMANDIRI SE PRVI NE VEZU, TELEFONIRAJU U VOZNJI JER SE NJIMA TOBOZE MOZE
ACA Odgovori
Čuj 29 isključeno , velikog li posla za vodeću državu po broju policijskih službnika u Evropi . Pa za prepodne se na ćoši toliko može isključiti . Kako ? Za 20 sekundi ( po vozilu ) izmeriti koliko ima "ppm"~a CO~a ( ugljen monoksida ) u izduvnim gasovima krševa . Isključenje , pa kad se otkloni ( kod majstora ) ~provera , pa može u saobraćaj !!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.