• Pregleda: 1630

Sankcionisano više od 1.200 vozača tokom protekle sedmice

Sankcionisano više od 1.200 vozača tokom protekle sedmice

U periodu od 16. do 22. septembra, na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda. U jednoj saobraćajnoj nezgodi dve osobe su lakše povređene, dok je u sedam saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 31 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 1.222 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 13 vozača. Zbog teške ili potpune alkoholisanosti, zadržana su četiri lica.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasno-spasilačke službe imali su 16 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Neznani-89 Odgovori
Srbija je finansijski oporavljena dok ima ovakvu policiju. Potezi vlade za ekonomski oporavak zemlje su stvarno fasinantni, treba nemacka da nam pozavidi..
Mare
Presipanje iz supljeg u prazno.
šta reći
Malo je to draga Milicijo.Dviljačko ponašanje po putevima i ulicama je dostiglo veoma zabrinjavajući stupanj.Vozi gde se kome sviđa,zaustavlja takođe,četiri žmigavca iz raja izašla.Nepropisno parkiranje se još zove bezobrazno nameran prekršaj,to nije slučajnost.Dakle,ozbiljno kažem,bar 5 puta povećati kontrolu ali ne samo brzine,to je u gradu najmanji problem(osim manijaka i pijanaca) sve ostalo ponašanje u saobraćaju u gradu je na razini divljaštva.
ČINJENICA Odgovori
@ NEZNANI-89

Nikako da ti, i sličnim tebi, sune iz donjeg dela leđa u tintaru, da saobraćajna policija samo naplaćuje ceh koji "jaki" vozači kao ti prave. Dakle, u ovom slučaju, punjenje državnog budžeta je u direktnoj vezi sa potezima kabadahija za volanom, a ne policije i vlade kako ti misliš.
dalibor Odgovori
To što oni rade da se sakrivaju I iskaču iz žbunja jer nemaš pojas koji ama baš nikakvog smisla nema pri vožnji u gradu sa 20-30 na sat ne vodi nigde I neće uticati na smanjenje fatalnih saobraćajki...sve pogrešno
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.