Komentara: 2
Pregleda: 5962
Foto

Sakupljanje slatkiša i igračaka za praznične paketiće deci na Kosovu i Metohiji

23.12.2017. u 19:06h
Izvor: Subotica.com
Kolo devojaka pod Kolom srpskih sestara Subotica, u saradnji sa Nezavisnom asocijacijom studenata „Svi za Kosmet“ u četvrtak je organizovalo humanitarnu žurku sakupljanja slatkiša i igračaka, za praznične paketiće deci u enklavama na Kosovu i Metohiji.
Sakupljanje slatkiša i igračaka za praznične paketiće deci na Kosovu i Metohiji

Svi ljudi dobre volje mogli su da dođu u klub Dvorištance, da pomognu i svojim doprinosom izvuku osmeh na lice ovoj deci u teškoj situaciji. Ulaznice za žurku su bile slatkiši i igračke.

- Nekada, nama što je sitnica, nekome predstavlja veliku stvar. Nadamo se da će vam ostati u sećanju da se neko dete uoči ovih zimskih praznika, zbog vašeg velikog srca sada raduje, makar na kratko - poručuju devojke iz KSS.

Sakupljanje slatkiša i igračaka za praznične paketiće deci na Kosovu i Metohiji

Sakupljanje slatkiša i igračaka se nastavlja do 28. decembra, nakon čega će se materijal predati Nezavisnoj asocijaciji studenata „Svi za Kosmet“ i poslati u Beograd, odakle će nastaviti svoj put do dece na Kosovu. Svako ko želi da učestvuje, može da donese svoj prilog u prostorije Kola srpskih sestara, u ulici Đure Đakovića 23, u utorak (26.12.) od 17 do 19 časova, sredu (27.12.) od 18 do 19 časova i u četvrtak (28.12.) od 10 do 12 časova.

Izvor: Subotica.com
Humanitarna žurka za praznične paketiće Humanitarna žurka za praznične paketiće Humanitarna žurka za praznične paketiće Humanitarna žurka za praznične paketiće Humanitarna žurka za praznične paketiće Humanitarna žurka za praznične paketiće Humanitarna žurka za praznične paketiće Humanitarna žurka za praznične paketiće
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 5962
Povezane teme

Kolo srpskih sestara Subotica

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.