• Pregleda: 4988

Sakupljanje slatkiša i igračaka za praznične paketiće deci na Kosovu i Metohiji

Kolo devojaka pod Kolom srpskih sestara Subotica, u saradnji sa Nezavisnom asocijacijom studenata „Svi za Kosmet“ u četvrtak je organizovalo humanitarnu žurku sakupljanja slatkiša i igračaka, za praznične paketiće deci u enklavama na Kosovu i Metohiji.
Sakupljanje slatkiša i igračaka za praznične paketiće deci na Kosovu i Metohiji

Svi ljudi dobre volje mogli su da dođu u klub Dvorištance, da pomognu i svojim doprinosom izvuku osmeh na lice ovoj deci u teškoj situaciji. Ulaznice za žurku su bile slatkiši i igračke.

- Nekada, nama što je sitnica, nekome predstavlja veliku stvar. Nadamo se da će vam ostati u sećanju da se neko dete uoči ovih zimskih praznika, zbog vašeg velikog srca sada raduje, makar na kratko - poručuju devojke iz KSS.

Sakupljanje slatkiša i igračaka se nastavlja do 28. decembra, nakon čega će se materijal predati Nezavisnoj asocijaciji studenata „Svi za Kosmet“ i poslati u Beograd, odakle će nastaviti svoj put do dece na Kosovu. Svako ko želi da učestvuje, može da donese svoj prilog u prostorije Kola srpskih sestara, u ulici Đure Đakovića 23, u utorak (26.12.) od 17 do 19 časova, sredu (27.12.) od 18 do 19 časova i u četvrtak (28.12.) od 10 do 12 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
ffilozoff Odgovori
Ovo su NAPORNE akcije da se za decu sakupljaju ,pomoc,slatkisi...itd,...Dok precednik drzave putije po svetu,bez ikakve koristi za drzavu,a i bivsi precednik proputovao pola planete,sa zenom Dragicom,koja ima fondaciju??? A Mi gradjani SMS-om sakupljamo novac za lecenje dece,pa i odraslih??? Gadi mi se SVE ovo,trosi se novac,a kafici organizuju humanitarne akcije-gde ide ova drzava...? shvatice ovo neko....
kojot Odgovori
Искрено се надам да ће ти пакети од Београда наставити пут Косова. Да им се траг неће изгубити кад стигну у бели град.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.