Komentara: 8
Pregleda: 1412

Sajam zapošljavanja naredne sedmice u Bačkoj Topoli

06.05.2019. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli u petak, 17. maja, u Domu kulture (Glavna ulica br. 12), od 10 do 13 časova.
Sajam zapošljavanja naredne sedmice u Bačkoj Topoli

Ispostava Nacionalne službe za zapošljavanje u Bačkoj Topoli organizuje aktivnosti u cilju što bolje pripreme kandidata za predstojeću manifestaciju, u okviru kojih nezaposlena lica mogu da se prijave za učešće u obukama za Aktivno traženje posla ili u Klubu za traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti).

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje pozivaju nezaposlena lica, kao i lica koja traže promenu zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja, te da se prethodno jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za Sajam.

- Nezaposlenima je na Sajmu omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i, što je najvažnije, na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima, poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje - navode iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

Zainteresovani poslodavci svoje učešće na Sajmu mogu prijaviti u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, Ispostava Bačka Topola, na adresi Vidovdanska 3 ili mejlom na danijela.jeremic@nsz.gov.rs. Dodatne informacije mogu dobiti i na broj telefona 024/712-259.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 1412
Povezane teme
Nacionalna služba za zapošljavanje sajam zapošljavanja
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.