Komentara: 3
Pregleda: 2360

Sajam privrede: Dobra poseta i pored vrućine

25.08.2011. u 17:50h
Izvor: RTV Yueco
Sajam privrede: Dobra poseta i pored vrućine

Oko 500 zainteresovanih posetilo je prvog dana međunarodni i regionalni sajam privrede u Subotici, ne računajući pozvane goste, izlagače i zvaničnike. Do ove brojke se došlo preko predatih kupona za učešće u nagradnoj igri, što znači da je poseta bila i veća, a po rečima organizatora danas vlada veće interesovanje. Sajam će trajati do subote u Hali sportova od 10 do 19 časova.

Nastup rekordnog broja posetilaca na petom međunarodnom i regionalnom sajmu privrede u Subotici prate i rekordno visoke temperature. Dovitljivi izlagači su povećali posetu svom štandu tako što su - delili vodu.

Na štandu subotičkog preduzeća za proizvodnju uređaja za bezbednost saobraćaja "Selma" posetioci imaju priliku da vide kako će funkcionisati sigurnosne kamere koje će biti postavljene na subotičkim saobraćajnicama.

Od subotičkih preduzeća, između ostalih, na sajmu su prisutni i Fidelinka - pekara, Željezničar, Čikoš štamparija.

Na ovogodišnjem sajmu nastupa 219 izlagača, što je za petinu više nego prošle godine, čime se Subotica pozicionira na mapi sajamskih gradova u regionu. Iz same Subotice izlaže 117 preduzeća.

Sajam traje do subote, u Hali sportova. Sajam osim prezentacije proizvoda posetiocima nudi i mogućnost učešća u nagradnoj igri gde je glavna nagrada toplovodni kotao, ali i mogućnost za zapošljavanje. Naime, pojedine firme iz Mađarske i Hrvatske traže distributere za područje Subotice. Pored toga, svoj štand na sajmu ima i Nacionalna služba za zapošljavanje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2360
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.