Komentara: 0
Pregleda: 1218

S razlogom ili ne?

19.11.2008. u 12:02h
<p>Građani Srbije nezadovoljni su svojim životom, ali relativno veliki broj njih veruje da stvari idu u pravom smeru, rezultati su objavljene ankete Galupa i Evropskog fonda za Balkan.</p>
S razlogom ili ne?

Prema anketi koju je Galup Balkan Monitor sproveo na zapadnom Balkanu, 41 odsto ispitanika u Srbiji su pokazala veliko nezadovoljstvo životom. Istraživanje pokazuje da, međutim, 42 odsto ispitanih generalno veruje da stvari idu u pravom smeru, a 34 odsto njih veruje da ekonomija ide na bolje.

Galup navodi da je samo Crna Gora imala veći procenat pozitivnog odgovora na ovo pitanje. Gotovo pola ispitanika, 46 odsto, ima 'puno' ili 'nešto' poverenja u srpsku vladu. Međutim, u isto vreme, većina, 58 odsto, je rekla da vlada nije sposobna da se izbori sa organizovanim kriminalom i korupcijom, navodi Galup Balkan Monitor.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1218
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.