Komentara: 0
Pregleda: 1483

Rvanje: Uspešni nastupi mladih takmičara Spartaka u Senti i Zrenjaninu

30.08.2021. u 16:31h
Izvor: Subotica.com
Rvanje: Uspešni nastupi mladih takmičara Spartaka u Senti i Zrenjaninu

Rvači Spartaka osvojili su prvo mesto u ekipnom plasmanu na Međunarodnom turniru za mlađe kategorije „Dejan Vukov“ održanom u Senti. Subotičani su  se nadmetali u pet uzrasnih kategorija U9, U11, U13, U15 i kadeti i popeli se na najviše postolje uz osvojene četiri zlatne, pet srebrnih i četiri bronzane medalje u pojedinačnom nadmetanju.

U konkurenciji najmlađih (U9), Mate Ljubović i Leo Molnar su bili drugi. Mihajlo Ivankov je zauzeo treće mesto. U11 – Edvard Siraki i Emanuel  Varga su bili drugi, Vuk Crnobrnja i Teodor Egri zauzeli su četvrto mesto. U13 - Dominik Sente Dominik i Aleks Lipai bili su treći, a Levente Serenče i Edvin Božik  četvrti.  U15 - Rajmond  Paroci u kategoriji 57kg zauzeo je četvrto mesto. Mustafa Pitić u kategoriji  68kg okitio se zlatom, Boško Mijušković zauzeo je drugo mesto, Boško Kopunović treće, Nebojša Obradović četvrto. Marko Bondžić u kategoriji 85kg bio je prvi kao i Marko Kopunović u kategoriji 110 kg kod kadeta.

I u Zrenjaninu su takmičari Spartaka bili uspešni na Memorijalnom turniru „Darko Nišavić" za uzrast U15 i kadeti. Subotičani su osvojili dve zlatne medalje, tri srebrne i jednu bronzanu.

U konkurenciji U15, Dominik  Kopunović u kategoriji  62kg okitio se zlatom, Nebojša Obradović u kategoriji 62kg i Boško Mijušković u kategoriji 68kg uzeli su srebro, Mustafa Pitić u kategoriji 68kg okitio se bronzom. Marko Bondžić u kategoriji 85kg zauzeo je peto mesto.

U konkurenciji kadeta Uroš Krstin u kategoriji 92kg zauzeo je drugo mesto, dok se Marko Kopunović u kategoriji 110kg okitio zlatom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1483
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.