Komentara: 3
Pregleda: 3781

Rvanje: Štefanek na Evropskom prvenstvu

07.02.2020. u 12:31h
Izvor: Subotica.com
Reprezentativci Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom poslednje pripreme pred put na Evropsko prvenstvo u Italiji odrađuju u Subotici. Boje nacionalnog tima u Rimu braniće Davor Štefanek u kategoriji do 72 kg, a uz njega će biti i selektor Sreten Damnjanović.
Rvanje: Štefanek na Evropskom prvenstvu

Evropsko prvenstvo u rvanju održava se u Italji od 10. do 16. februara, a reprezentacija Srbije je završni deo priprema odradila u Subotici i već sutra se seli u Rim. Na spisku selektora bilo  je 12 rvača među kojima i trojica iz Spartaka - Davor Štefanek, Aleksandar Maksimović i Sebastian Nađ.

Nakon skraćenog spiska samo šestorica takmičara putuju na Prvenstvu starog kontinenta, a među njima je Štefanek, aktuelni olimpijski šampion i osvajač srebrne medalje na EP u Budimpešti, 2018. godine.

Pored Štefaneka u timu reprezentacije su još: Mate (do 67kg) i Viktor (do 70kg) Nemeš iz zrenjaninskog Proletera, zatim Perica Dimitrijević (do 63kg) iz kragujevačkog Radničkog, Mihail Kadžaja (do 97kg) i Zurab Datunašvil iz Gruzije koji je nedavno dobio srpsko državljanstvo i rvaće u kategoriji do 87kg. Uz rvače će biti treneri Stojan Dobrev i Sreten Damnjanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3781
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

davor štefanek

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.