Komentara: 1
Pregleda: 1051

Rvanje: Spartak osvojio šest medalja na "Trofeju Beograda"

19.03.2019. u 09:27h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda u Beogradu je održano takmičenje u rvanju za pionire U9, U11 i U13. Spartakovi rvači su u jakoj konkurenciji takmičara iz 11 zemalja osvojili šest medalja. Stefan Stojšić bio je najbolji u kategoriji do 46 kilograma i okitio se zlatom.
Rvanje: Spartak osvojio šest medalja na "Trofeju Beograda"

Na takmičenju za pionire u rvanju grčko – rimskim stilom održanom u Beogradu učestvovali su i rvači Spartaka. Na turniru pod nazivom „Trofej Beograda“ nadmetali su se takmičari iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Hrvatske, Švedske, Grčka, Rumunije, Moldavije, Italije, Crne Gore, Bugarske i Srbije. Subotičani su bili uspešni na ovom takmičenju i osvojili šest medalja, od toga jednu zlatnu, dve srebrne i tri bronzane.

Ostvareni plasmani: Stefan Stojšić (46 kg) -  1 mesto, Mustafa  Pitić (60 kg) - 2 mesto, Mihajlo Maksimović (70 kg) - 2 mesto, Rajmond Paroci (46 kg) - 3 mesto, Dominik Kopunović (50 kg - 3 mesto) i Boško Mijušković (60 kg) -3 mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1051
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.