• Pregleda: 600

Rvanje: Seniori Spartaka obezbedili mesto u plejofu

Na trećem turniru Superlige Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za seniore Spartak je pretrpeo tri poraza, ali bez obzira na takav rezultat Subotičani su zahvaljujući prethodnim dobrim mečevima obezbedili mesto u plejofu.
Rvanje: Seniori Spartaka obezbedili mesto u plejofu

U nedelju je u Hali sportova održan treći turnir Superlige Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom. Spartak je na sva tri meča pretrpeo poraze, ali je već ranije izborio mesto među četiri najboljeplasirane ekipe i nadmetaće se za titulu prvaka države.

Za bodove na strunjačama u Subotici, pored Spartaka, nadmetali su se Novi Sad, Partizan, Proleter iz Zrenjianina i Radnički iz Beograda. Spartak je prvo poražen od Novog Sada sa 8:0, potom je Partizan bio uspešniji u pet borbi (5:3), a identičnim rezultatom protiv domaćina slavili su i Zrenjaninci.

Rezultati 3. turnira Ssuperlige: Radnički – Partizan 2:6, Spartak – Novi sad 0:8, Proleter – Radnički  5:3, Partizan – Spartak 5:3, Novi Sad – Radnički 3:5, Proleter – Spartak 5:3.

Nako poslednjeg turnira poznati su učesnici plejofa. Među četiri najbolje ekipe Superlige, pored Partizana (1), Proletera (2) i Radničkog iz Beograda (4) našao se i Spartak (3). Iste ekipe bile su i prošle godine učesnici završnih borbi za šampionsku titulu. Plejof će se održati 30. novembra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.