Komentara: 0
Pregleda: 1591

Rvanje: Partizan pobednik Kupa u konkurenciji juniora i juniorki

10.02.2020. u 10:09h
Izvor: Subotica.com
U Hali sportova u organizaciji Rvačkog kluba "Spartak" održan je prvi Kup Srbije za juniore i juniorke u rvanju grčko – rimskim stilom. Partizan je u obe kategorije ekipni pobednik.
Rvanje: Partizan pobednik Kupa u konkurenciji juniora i juniorki

Na prvom Kupu Srbije za juniore i juniorke u rvanju grčko-rimskim stilom Partizan je u obe kategorije ekipni pobednik. Spartakov takmičar Uroš Krstin osvojio je treće mesto u svojoj kategoriji.

Na takmičenju su učestvovala 32 kluba sa 80 rvača. U konkurenciji juniorki nadmetalo se devet ekipa, dok su se 23 kluba takmičila u muškoj konkurenciji. Spartak je nastupao sa dva takmičara, a Uroš Krstin je u kategoriji do 77 kilograma osvojio treće mesto i okitio se bronzanom medaljom.

Plasman juniorki od prvog do trećeg mesta po kategorijama: 50kg - Isidora Živković, Jovana Vićentijević, Valentina Vučković; 53kg - Nataša Petrović; 57kg - Jovana Radivojević; 62kg - Šemsa Todorović, Marina Cvetković, Jovana Lazić; 68kg - Oršolja Fabijan, Milica Jovanović, Milena Gajić; 76kg - Anđela Prijović, Milena Aleksandrić, Irena Vlajić.

Partizan sa 55 bodova osvojio je prvo mesto, drugi su Dinamo iz Pančeva i Crvena zvezda sa 45 osvojenih bodova i treće mesto pripalo je Vitezu iz Šapca sa 40 bodova

Plasman juniora po kategorijama: 55kg - Luka Vučković, Aleksandar Beranov, Ištvan  Gebies i Botond Rekecki; 60 kg - David Berec David, Mujo Đerić, Lazar Jovanović; 63kg - Milan  Rajić, Luka Vukadinović, Nikola Karapandža; 67kg - Igor Gavrilović, Dragoljub Popetru, Aron Urabec; 72kg - Aleksa Ilić, Aron Pinter, Branislav Ludoški, Miloš Mađarević; 77kg - Jovan Markulić, Nikola Dedić, Adam Marković, Uroš Krstić; 82kg - Branko Kovačević, Nikola Simović, Nemanja Milovanović; 87kg - Aleksandar Simović, Mladen Nikolić, Marko Savić; 97kg - Veljko Petraković, Strahinja Đermanović, Nemanja Vuković, Marko Vlajkov; 130kg - Janko Pavlović, Luka Kosanović, Jovan Dimeski.

Prvo mesto pripalo je "Partizanu" sa 112 osvojenih bodova, drugi je "Soko" iz Sombora sa istim brojem bodova, dok je treće "Potisje" iz Kanjiže sa 65 osvojenih bodova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1591
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.