Komentara: 0
Pregleda: 1895

Rvanje: Obradović i Mijušković osvojili medalje

20.02.2020. u 12:05h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda u Hali sportova održan je 1. Kup Srbije u rvanju grčko–rimskim stilom za dečake i devojčice do 13 godina. Spartakovi rvači osvojili su dve medalje.
Rvanje: Obradović i Mijušković osvojili medalje

Na 1. Kupu Srbije u rvanju grčko -rimskim stilom za dečake i devojčice održanom u Subotici u jakoj konkurenciji Spartakovi takmičari okitili su se sa dve medalje. Obradović je osvojio zlatnu, dok je Mijušković uzeo bronzu.

U konkurenciji devojčica najuspešnija iz domaćeg tima bila je Beata Konatar i u svojoj kategoriji do 45 kilograma zauzela četvrto mesto. U ekipnom plasmanu najbolji je Begej iz Zrenjanina sa 50 bodova, drugi je Dinamo iz Pančeva sa 45, dok je treće mesto pripalo Partizanu iz Mola sa 35 osvojenih bodova.

U muškoj konkurenciji Spartakovi rvači su bili uspešniji i osvojili dve medalje. Nebojša Obradović u kategoriji 46 kilograma okitio se zlatom, dok je Nikola Mijušković uzeo bronzu u kategoriji 42 kilograma.  Soko iz iz Sombora je zauzeo prvo mesto u ekipnoj konkurenciji sa 11 bodova, drugi je beogradski Partizan sa 80, a treće Potisje iz Kanjiže sa 70 osvojenih bodova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1895
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.