Komentara: 0
Pregleda: 1539

Rvanje: Mladi doneli 5 medalja sa memorijala u Kanjiži, seniori uspešni na otvaranju sezone

22.10.2019. u 15:59h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Kanjiži održan je Međunarodni memorijalni turnir "Ferenc Čaba" u rvanju. Rvači Spartaka osvojili su pet medalja. Nedelju dana pre počelo je prevenstvo u Superligi za seniore. Spartak je upisao sve tri pobede.
Rvanje: Mladi doneli 5 medalja sa memorijala u Kanjiži, seniori uspešni na otvaranju sezone

Na turniru u Kanjiži, koji je održan za dane vikenda, rvači Spartaka su ostvarili dobre rezultate. Subotičani su se okitili sa pet medalja, od toga jednom srebrnom i četiri bronzane.

U konkurenciji 350 takmičara iz 13 zemalja (Hrvatska, Italija, Slovačka, BiH, Moldavija, Mađarska, Austrija, Nemačka, Grčka, Rumunija, Ukrajina, Češka i Srbija) učinak mladih rvača Spartaka je odličan. Natalija Udavri u kategoriji 46 kg okitila se srebrom, dok su bronzane medalje doneli, Beata Kontra u kategoriji 46kg, Aleks Lipai do 55 kg, Branko Mijušković do 56kg i Uroš Krstin u kategoriji 75 kg.

Nedelju dana ranije održan je i prvi turnir Superlige Srbije u rvanju grčko-rimskom stilom za seniore u Kragujevcu. Spartak je bio ubedljiv u sva tri meča i uknjižio tri vredne pobede. Subotičani su savladali Sentu sa 7:1, od Radničkog iz Kragujevca bili su bolji i pobedili sa 8:0, dok su protiv Somborskog Sokola trijumfovali sa 7:1.

Predstojećeg vikenda na programu je drugi turnir Superlige Srbije kada će se rvači Spartaka za bodove boriti pred svojom publikom u Subotici.



Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1539
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.