Komentara: 0
Pregleda: 1357

Rvanje: Kadeti Spartaka treći na Kupu Srbije

03.02.2020. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Na prvom Kupu Srbije za kadetski uzrast održanom u Zrenjaninu, rvači Spartaka osvojili su tri medalje. Subotičani su se okitili zlatom i dve bronze, a u ekipnom plasmanu osvojili treće mesto.
Rvanje: Kadeti Spartaka treći na Kupu Srbije

Kadeti Rvačkog kluba „Spartak“ na Kupu Srbije u Zrenjaninu ostvarili su dobar rezultat. Osvojili su  tri medalje i sa 55 bodova zauzeli treće mesto u ekipnoj konkurenciji.

Mladi takmičari subotičkog kluba u jakoj konkurenciji uspeli su da se izbore za tri odličja. Uroš Krstin u kategoriji 80 kg okitio se zlatom, dok su Laslo Adam (72kg), odnosno Marko Kopunović (92kg) osvojili bronzane medalje. 

U ekipnom plasmanu Spartak je takmičenje okončao na trećem mestu sa 55 osvojenih bodova, koliko je imao i Herkules iz Gornjeg Brega. Prvo mesto pripalo je Proleteru sa osvojenih 115 bodova, a drugo somborskom Sokolu sa 87 bodova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1357
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.