Komentara: 0
Pregleda: 3399

Rvači Spartaka pobedili Radnički (7:1)

25.10.2014. u 19:02h
Izvor: Subotica.com
Rvači Spartaka u okviru 5. kola Prve lige dočekali su danas ekipu Radničkog iz Sombora i posle nešto manje od pola časa borbi pobedili sa 7:1. U narednom kolu Spartak gostuje Radničkom u Beogradu, dok nedelju dana kasnije dočekuje Potisje.
Rvači Spartaka pobedili Radnički (7:1)

Jedini bod gosti su osvojili u prvoj borbi, u kategoriji do 59kg u kojoj Spartak danas nije imao takmičara. U ostalim mečevima, u kategoriji do 69kg Dudaš je bio bolji od Lišćevića, M. Štefanek od Kovača (71kg), Penov od Čikoša (75kg), Balaž od Jerkovića (80kg), N. Štefanek od Gavrića (85kg), Bosnić od Rkmana (98kg) i Bin od Dukića (130kg)

RK "Spartak" - RK "Radnički" (Sombor) 7:1

Podršku svom bivšem timu, ali i braći Ninoslavu i Mariu došao je da dâ zlatni Davor Štefanek koji je pored prisustva na meču u Hali sportova bio i gost iznenađenja u OŠ "Miloš Crnjanski" u kojoj je danas tokom popodneva održana promocija sportova kao što su ulično vežbanje, fitnes, samodbrana, zumba i džez balet, a Davor je tamo održao kratko predavanje o svojim pripremama.

Rvači Spartaka pobedili Radnički (7:1)

Rvači Spartaka pobedili Radnički (7:1)

U narednom kolu Spartak gostuje 1. novembra u Beogradu ekipi Radničkog, dok nedelju dana kasnije (8. novembar) dočekuje ekipu Potisja iz Kanjiže. Taj meč se održava od 15,30 časova.

Uskoro detaljnije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3399
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

davor štefanek

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.