Komentara: 0
Pregleda: 2802

Rukometašice bolje od "Cepelina"

07.03.2009. u 13:46h
Izvor: Subotičke novine
<p>Rukometa&scaron;ice Spartaka uspe&scaron;no su odigrale prvu takmičarsku utakmicu u drugom delu sezone. U okviru &scaron;esnaestine finala Kupa Srbije Spartak je sa 32:25 (16:12) savladao ekipu Cepelina iz Beograda i plasirao se u naredno kolo Kupa.</p>
Rukometašice bolje od "Cepelina"

Iako su domaće rukometašice bila apsolutni favoriti u susretu sa objektivno slabijom ekipom Cepelina, utakmicu nisu počele u tom stilu. Povele su gošće na početku utakmice, vodile i sa 6:3, dok su se „golubice" mučile. Nije bilo kontinuiteta u napadu, a kontre nisu najbolje funkcionisale. Ipak, kako je vreme odmicalo, kvalitet Spartaka je došao do izražaja, izjednačile su golubice na 7:7, a Sanela Tumbas, hitronogo desno krilo Spartaka postiže potom gol za vođstvo Subotičanki. Kada su jednom povele, izabranice Miloša Gulišije više nisu dozvoljavale protivnicima da ugroze vođstvo Spartaka. Do kraja poluvremena Spartak je došao do četiri gola razlike, 16:12.
Promena u igri nije bilo ni u nastavku. Spartak je sigurnom igrom vodio utakmicu, diktirao tempo i uspešno priveo meč kraju.

Spartak: Kocić, Dujić, Maravić 1, Vuković, Frank 5, Milodanović 11, Mihalik 1, Mišković 8, Tikvicki 3, Tumbas 4, Bereš, Rudinski, Rudić. Trener: Miloš Gulišija.

U osmini finala Spartak 1. aprila gostuje u Beogradu, ekipi Crvene Zvezde.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2802
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.