Komentara: 0
Pregleda: 1579

Rukometaši Spartaka uspešni na gostovanju u Požarevcu (23:24)

15.12.2014. u 11:46h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Spartak Vojput je ostvario veoma važnu pobedu protiv Požarevca (24:23) i tako im se revanširao za jedini poraz u Subotici u ovoj sezoni. Prvi deo prvenstva je završen za većinu superligaških ekipa, ali ne i za Spartak kojeg očekuje finale Kupa Vojvodine protiv Jugovića, a koje se igra već u subotu u Novom Sadu.
Rukometaši Spartaka uspešni na gostovanju u Požarevcu (23:24)

Subotičani su prvi stigli do osetnije prednosti kada su nakon 9:9 napravili razliku postigli četiri gola u nizu i stigli do 9:13 golom Jelića. Požarevac preko Perovića i Vučkovića smanjuje na 11:13. U poslednjem napadu prvog poluvremena Županjac svojim sedmim golom povećava na 11:14.

Početak drugog poluvremena loše je počeo po subotičane. Motivisani domaćini su postigli dva gola u nizu i smanjili na 13:14. U sledećem napadu "putari" propuštaju sedmerac, što koristi Požarevac i preko Perovića dolaze do izjednačenja, 14:14. Jelić vraća prednost da bi Čupić povećao na plus tri za Subotičane, 14:17. Kao da je nova osetnija prednost uspavala momke iz Subotice. Požarevljani uspevaju za kratko vreme da izjednače rezultat a nakon toga i da povedu sa 18:17 kada je mrežu pogodio Vučković u 45. minutu. Županjac napokon prekida niz Požarevca i dovodi utakmicu u egal, 18:18.

Domaćini dolaze u prednost a Lojaničić odličnim golom osam minuta pre kraja izjednačuje na 19:19. U finišu utakmice Lojaničić je zadavao velike probleme domaćinima, pet minuta pre kraja donosi prednost svojoj ekipi, 20:21. Požarevac preko Radosavljevića i Todorovića preokreće rezultat 22:21 u 57. minutu. Đekić poravnava a Županjac svojim desetim golom, dva minuta pre kraja donosi minimalnu prevagu za "putare",  22:23. Odlična igra u odbrani uslovila je da se Spartak Vojput odbrani i da sa minimalnom prednošću i napadom uđu u poslednji minut susreta. Nakon još jednog odličnog šuta Lojaničića iz daljine, Spartak Vojput tridesetak sekundi pre kraja dolazi do prednosti od dva gola, 22:24 i praktički reši pitanje pobednika. Domaći uspevaju da postignu gol u poslednjim trenucima da smanje na 23:24, ali više od toga nisu mogli.

Požarevac - Spartak Vojput 23:24

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1579
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.