Komentara: 0
Pregleda: 2126

Rukometaši Spartaka u četvrtfinalu Kupa Vojvodine

30.10.2014. u 19:50h > 22:18
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka večeras su dočekali i savladali ekipu iz Kljajićeva sa ubedljivih 42:18 i plasirali se u četvrtfinale Kupa Vojvodine. Odlična igra u prvom poluvremenu, još bolja u drugom donela je laganu pobedu subotičkom superligašu.
Rukometaši Spartaka u četvrtfinalu Kupa Vojvodine

Već od samog starta rukometaši Spartaka želeli su da stave do znanja ko je domaćin i od samog početka stvarali su razliku koja je na poluvremenu došla do cifre 21:12, odnosno +9. U drugom delu gostima iz Kljajićeva trebalo je skoro 10 minuta da savladaju raspoloženog čuvara mreže Spartaka Vukoslavovića.

Već u prvim uvodnim minutima meča Spartak je nametnuo svoj ritam i poručio da neće dozvoliti iznenađenje protiv ekipe koja je, ruku na srce, daleko ispod ranga i kvaliteta Spartaka, ali na putu do finala potrebno je svakoga pobediti pa se ovaj posao smatra "odrađenim".

RK "Spartak" - RK "Kljajićevo" 43:18 (21:12)

U ekipi Spartaka najefikasniji je bio Županjac sa 8 postignutih pogodaka, slede "penzionisani" Papić i Jovanović sa 7, zatim Katlak sa 6, Lojaničić sa 4, po dva su postigli Distol, Čupić i Glafi, dok su Đekić i Bojanović postigli po jedan pogodak.

Zbog povrede i izostanka Kneževića u ekipu se privremeno vratio "penzionisani" Petar Papić, odigrao još jednu utakmicu u plavo belom dresu i po ko zna koji put dokazao ogromnu ljubav prema rukometu i privrženost klubu u kojem je odigrao preko 200 mečeva.

Zbog obaveza koje je glavni trener Branislav Zeljković imao u nacionalnoj seniorskoj selekciji Srbije, u večerašnjem meču ekipu je privremno vodio njegov pomoćnik Miloš Gulišija.

Naredni prvenstveni meč RK "Spartak Vojput" igra 8. novembra (subota) na domaćem terenu, a u goste im dolazi beogradski Partizan. Utakmica 7. kola Rukometne Super lige igra se od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2126
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.