Komentara: 0
Pregleda: 1944

Rukometaši Spartaka sutra (19h) dočekuju Napredak

27.05.2014. u 17:56h
Izvor: Subotica.com
Posle nešto više od dve nedelje pauze nastavlja se takmičenje u okviru plejaut grupe za opstanak u rukometnoj Super ligi Srbije. Spartak u sredu od 19 časova dočekuje kruševački Napredak.
Rukometaši Spartaka sutra (19h) dočekuju Napredak

Redovno 5. kolo plejaut grupe za opstanak u Super ligi odloženo je 16. maja, tada na neodređeno, zbog elementarne nepogode koja je donela poplavu u centralnoj, južnoj i zapadnoj Srbiji, a dva dana pre uvedena je i vanredna situacija, zbog čega su prekinuta sva sportska takmičenja na teritoriji Srbije.

Rukometaši Spartaka u poslednjoj ovosezonskoj utakmici na domaćem terenu sutra od 19 časova u Hali sportova dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Putari su već obezbedili opstanak u Super ligi tako da utakmicu protiv Kruševljana dočekuju bez opterećenja. Do kraja osim utakmice sa Napretkom ostalo je da se odigra još jedno kolo, a subotički rukometaši gostovaće u Vrbasu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1944
Povezane teme

hala sportova

atletski klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.