Komentara: 0
Pregleda: 2028

Rukometaši Spartaka prekinuli niz od dva uzastopna poraza

12.10.2014. u 00:01h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartak Vojputa uspeli su da prekinu negativnu seriju od dva vezana poraza pošto su u četvrtom kolu SRLS u gostima pobedili Rudar sa 21:19 (11:10). Ovom pobedom ekipa Branislava Zeljkovića došla je do svoje druge pobede i četvrtog boda u novoj sezoni.
Rukometaši Spartaka prekinuli niz od dva uzastopna poraza

U vrlo izjednačenoj utakmici čitavim tokom Spartak se bolje snašao i osvojio nova dva boda, što je još važnije prekinuo niz od dva uzastopna poraza. Tokom prvog poluvremena igrao se praktično pogodak za pogotkom, da bi u drugom delu posle minimalne prednosti Spartak lagano gradio prednost koja je u jednom momentu iznosila 4 pogotka (14:18), ali domaći su pritiskali i u poslednjih desetak minuta pokušavali meč da uvedu u neizvesnu završnicu, ali najviše što su uspeli da postignu je da smanje zaostatak na -2.

U ekipi Spartaka najefikasniji je bio Županjac sa 8 postignutih pogodaka, 4 je postigao Čupić, dok su po dva postigli Đekić, Kovačević, Lojaničić i Distol.

U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu Planinke iz Kuršumlije. Meč se igra u subotu od 18 časova.

Uskoro detaljnije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2028
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.